TV

Turul Virtual al Universității Emanuel din Oradea

 14 martie 2023    I    ora 19:00 

Universitatea Emanuel din Oradea organizează o nouă serie de evenimente virtuale dedicate tinerilor din clasa a XII-a care se pregătesc pentru a porni în călătoria carierei: Turul Virtual al Universității Emanuel, ediția (3) 2023. Detaliile relevante despre acest eveniment se regăsesc mai jos.

Înscrie-te și tu! Vino să ne cunoaștem!

 


Elevii care participă la acest eveniment au oportunitatea să întâlnească profesori, studenți și absolvenți ai Universității Emanuel. Scopul întâlnirii este de a oferi o înțelegere multi-perspectivală asupra experienței de student în cadrul Universității Emanuel.

Ce ne propunem să îți oferim:
- O sesiune plenară în care să discutăm aspecte legate de orientarea în carieră

- O imagine de ansamblu asupra experienței de student la UEO

- Un videoclip de prezentare a orașului Oradea

- Un videoclip de prezentare a universității

- O prezentare a fiecărei secții din cadrul UEO (fiecare participant alege secția a cărei prezentare dorește să o urmărească)

- Un discurs care să îți ofere călăuzire indiferent de domeniul pe care îl vei alege în viață

- O sesiune de întrebări și răspunsuri

Pentru realizarea acestei întâlniri vom folosi platforma zoom. Îți recomandăm să instalezi aplicația pe laptop sau pe telefon pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută.

Pentru înscriere te rugăm să apeși butonul roșu.

Te așteptăm cu drag!

 

Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.