Cazare și masă

Viața în campus?

 

Campusul Universităţii Emanuel este mai mult decât un loc de cazare cu sau fără masă. Este locul unde vei studia, unde vei lega prietenii pe viaţă şi unde vei aduna amintiri. Este locul unde vei creşte spiritual şi profesional. Este locul unde profesorii te vor cunoaşte pe nume şi unde întreg corpul studenţesc, profesorii şi administraţia se adună săptămânal la închinare.

În anii pe care-i vei petrece aici Dumnezeu te va forma pentru lucrarea la care te-a chemat. Rolul nostru este să te ajutăm să-ţi creezi planul vieţii în concordanţă cu scopurile Sale divine. În anii de studiu, campusul va fi casa ta, locul unde vei participa la diferite conferinţe, concerte, studii biblice și academice, întreceri sportive şi la multe altele.

În cazul în care cauţi un loc în care să nu te cunoască nimeni… cauţi unde nu trebuie. La Universitatea Emanuel îi vei cunoaşte pe toţi şi toţi te vor cunoaşte pe tine.

Cât costă să stai în campus?

Universitatea Emanuel oferă preţuri subvenţionate excepţionale, în aşa fel încât să nu fie nici un student care să plece din universitate din cauza lipsei banilor. Doar lipsa de caracter, lipsa vocaţiei şi lipsa cunoaşterii sunt motive pentru care un student părăseşte universitatea. Dacă doreşti să beneficiezi de aceste taxe subvenţionate, iată care sunt preţurile (costurile sunt pentru anul universitar 2021-2022):

Pachet cazare și masă

Cazare + prânz (5 zile din 7) + cină (5 zile din 7)

    450 lei/lună (pentru studenții înscriși în programele de licență)

Cazare + prânz (5 zile din 7) + cină (5 zile din 7)

    510 lei/lună (pentru studenții înscriși în programele de master)

Dacă nu doreşti să cumperi aceste pachete subvenţionate, ci doreşti să le cumperi în parte, atunci sumele pentru fiecare servici sunt următoarele:

 

Pachet lunar de cazare

Cazare – 280 lei/lună (pentru studenții înscriși în programele de licență)

    310 lei/lună – master (pentru studenții înscriși în programele de master)

Cazare ocazional – 15 lei/noapte

Prânz (5 zile din 7): 170 lei/lună (pentru studenții înscriși în programele de licență)

    200 lei/lună (pentru studenții înscriși în programele de master)

Cină (5 zile din 7): 110 lei/lună (pentru studenții înscriși în programele de licență)

    155 lei/lună (pentru studenții înscriși în programele de master)

Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.