Absolvire UEO 2020

o sărbătoare a familiei UEO

absolvire promoția 2020 

în Campusul UEO, 3 octombrie 2020 de la orele 12:00

Promoția UEO2020 este, cu siguranță, o promoție deosebită. Anul în care sărbătorim 30 de ani de la înființarea Universității Emanuel din Oradea s-a dovedit a fi un an cu mari provocări pe mai multe paliere. Chemarea noastră, a tuturor urmașilor lui Cristos, este să fim ”lumina lumii. O cetate așezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Și oamenii n-aprind lumina ca s-o pună sub obroc, ci o pun în sfeșnic, și luminează tuturor celor din casă. Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune și să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri.”

Prin mila și cu ajutorul Domnului nădăjduim să avem Festivitatea de absolvire a promoției 2020, așa cum am anunțat, în data de 3 octombrie 2020 de la orele 12:00, la Universitatea Emanuel din Oradea. Ne rugăm pentru o vreme însorită și fără ploi. Așteptăm absolvenții noștri să vină cu cel puțin 40 de minute mai devreme, pentru a-și lua robele și a ne pregăti pentru poze.

Vă rugăm să confirmați participarea voastră și numărul de persoane care vă însoțesc, până pe data de 28 septembrie 2020, la 0359-405 600 sau [email protected].

.
Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.