Experiențe personale

 

“Experiențe personale” este  una din publicațiile electronice ale școlii, axată pe a prezenta câteva din minunile lui Dumnezeu din cadrul Universităţii Emanuel din Oradea. Publicaţia cuprinde istorisiri încurajatoare ale umblării cu Dumnezeu. Acestea vin din partea studenților, profesorilor, sau a celor care au absolvit şi pun acum în practică ceea ce au învăţat.  Această publicaţie a suferit câteva schimbări de-a lungul vremii, apărând la început doar în limba engleză, sub titlul de “Stories of Faith”, iar în prezent, sub numele de “Experiențe Personale”, publicația încorporează mărturii ale studenților, absolvenților și a altor membri din familia UEO, precum și informații de dată recentă din viața școlii.

Conducerea școlii trimite această publicaţie prin e-mail ca încurajare şi dovadă a credincioşiei lui Dumnezeu în mijlocul nostru, precum şi pentru a menţine legătura cu toţi cei ce doresc să afle mai multe despre lucrarea Universităţii.

Dacă doriţi să primiţi și dumneavoastră vești despre noi prin intermediul publicațiilor noastre electronice, vă rugăm să ne trimiteţi adresa dumneavoastră de e-mail AICI.

Câteva dintre ediţiile trecute ale Stories of Faith, respectiv Experiențe Personale:

 

Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.