Lector univ. dr. ANCA TOMOIOAGĂ

Anca Tomoioagă

Gradul didactic: Lector universitar
Titluri ştiinţifice:  Doctor 
Domeniul: Filologie
Specializarea: Limbă și literatură română, limbă și literatură engleză
Activitate de cercetare: Curriculum Vitae
Contact: anca.tomoioaga [ at ] emanuel.ro

.

Repere personale

 

Universitatea Emanuel e un spațiu al prieteniei și al încrederii în valorile creștine. Un astfel de mediu educațional asigură un dialog luminos între profesori și studenți. Cred că acest dialog le potențează creativitatea atât studenților, cât și cadrelor didactice și implică activ ambele părți în actul educațional. Studenții sunt în centrul demersului nostru educativ și au nevoie de îndrumare în studiul aprofundat al specialității pe care și-au ales-o, în abordarea critică și creativă a conținuturilor informaționale, în descoperirea propriei vocații.

Pe lângă studiul personal și munca de cercetare în care îi susțin pas cu pas,  îi încurajez deseori pe studenții noștri să se implice în proiecte educative, să participe la conferințe studențești, să scrie studii și articole, să publice. Pentru mine, un rol esențial în excursul meu profesional l-au avut profesorii mei care au pus pasiune în ceea ce au făcut,  m-au inspirat și m-au încurajat.  Astfel de curaj  îmi propun să-l dau mai departe studenților mei: curaj să fii creativ, implicat, luminos, pasionat și preocupat.  Forța aceasta vine și din împlinirea sufletească pe care mi-o înfloresc soțul și copiii mei, sub paza Domnului.

Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.