Admitere STPE

 

La Şcoala de Teologie Practică Emanuel se pot înscrie membrii cu drepturi depline ai bisericilor evanghelice din România sau Diaspora Românească. Ei pot face parte din următoarele trei categorii de cursanți:

  1. Deținătorii unei diplome de licență (în orice domeniu) emise de o universitate acreditată, care în urma absolvirii programului de teologie (16 credite) vor primi un certificat recunoscut de Ministerul Educației.
  2. Deținătorii unei diplome de bacalaureat, care în urma absolvirii programului de teologie (16 credite) vor primi un certificat recunoscut de Universitatea Emanuel. În cazul în care cursanții aparținând acestei categorii doresc să se înscrie în programul de licență în teologie al Universității Emanuel, creditele aferente cursurilor absolvite vor putea fi recunoscute în vederea obținerii licenței în teologie.
  3. Persoanele care nu dețin o diplomă de bacalaureat şi care, în urma absolvirii programului de teologie (16 credite), vor primi un certificat recunoscut de Universitatea Emanuel. În cazul în care cursanții aparținând acestei categorii doresc în următorii 5 ani să se înscrie în programul de licență în teologie al Universității Emanuel – cu condiția să obțină în prealabil diploma de bacalaureat – creditele aferente cursurilor absolvite la STPE vor putea fi recunoscute în vederea obținerii licenței în teologie.

Alte informații relevante:

Întrebări frecvente

Planul de învățământ

Formular de înscriere

Orar

Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.