E-donează

Îți mulțumim pentru că ai ales să susții Universitatea Emanuel! Sămânța pe care o semeni tu acum se va secera în tinerii care peste câțiva ani vor fi sare și lumină în lumea IT-ului, în management, în educație, în lumea muzicii, în asistență socială sau în slujirea Bisericii.
Donația pe care o faci poate fi redirecționată către unul dintre următoarele fonduri: (1) Fondul general, (2) Fondul de școlarizare, (3) Fondul de încălzire, (4) Fondul bibliotecii, (5) Fondul pentru cercetare, (6) Fondul de tezaurizare, (7) Programul de meloterapie, (8) Unde e cea mai mare nevoie actuală.
Până la data de 15 martie 2020 poți depune la ANAF declarația 230 prin care poți direcționa până la 3,5% din impozitul anual datorat, sprijinind și în acest fel Universitatea Emanuel. 
 

Din orice colț de lume te-ai afla, poți acum să direcționezi donația ta către Universitatea Emanuel direct de pe card sau din contul bancar*. Tot ce trebuie să faci e să:
•    Dai click pe butonul de mai jos
•    Îți creezi un cont
•    Donezi
Dacă vrei să ne fii alături pe o perioadă mai lungă de timp, ai posibilitatea să setezi o donație recurentă automată. Bifează MAKE THIS GIFT RECURRING și platforma va face totul pentru tine. Mai mult, poți modifica suma sau poți opri donația recurentă când vrei tu.

 

 

*Platforma va converti automat donația ta în dolari.

 

Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.